måndag 8 februari 2010

Sprintstafett och så vidare

Sprintstafetten blev en ganska råddig tillställing. Då lagen själv fick bestämma om man skulle inleda med en herr- eller damåkare blev det stora omkastningar i från sträcka till sträcka. Dessutom var det stor skillnad mellan de olika gafflingsalternativet, så det blev ingen direkt känsla av man-mot-man uppgörelser. Att det dessutom var ordentlig snöstorm på målområdet gjorde inte saken bättre. I skogen märkte man dock inte av snöstormen och banorna var trevliga sprintbanor. Det gick ganska bra för Anni och jag, i slutresultaten var vi sjätte och bästa finska lag. Norge med Marte Reenaas och Lars Hol Moholdt vann stafetten.
Efter tävlingarna var jag, Teemu och Olli ännu ut och skidade i tävlingsområdet. Ute på de öppna ytorna blåste det så att man knappt hölls upprätt, men inne i den mäktiga bokskogen var det fint att skida upp och ner för de höga och ganska branta backarna.
Igår åkte vi sedan 14h med en överfull buss hit till Rumänien och Miercurea Ciuc. Verkar vara en fin stad, här under lite bilder från skidlänken, bussresan samt staden.
 
Teemu klättrar

 
Bak i bussen

 
Fram i bussen

 
Vårt hotell

 
En gågata i Miercurea Ciuc

1 kommentar:

  1. Olipa tosiaan melko täyden näköistä bussissa =D Ihania kuvia kyllä! Olis ollut tosi hienoa lähteä mukaan! =)

    SvaraRadera